Koronavírus COVID-19: minden háztartásban ajánlott egy fordított ozmózis víztisztító rendszer!

Koronavírus COVID-19: minden háztartásban ajánlott egy fordított ozmózis víztisztító rendszer!

  admin

 (0)    0

  Egészséges életmódEgészségVíztisztítókról amit tudni kell  

Koronavírus COVID-19: minden háztartásban ajánlott egy fordított ozmózis víztisztító rendszer!




Összegzés: A CDC, a WHO és más egészségügyi szervezetek azt javasolták, hogy minden háztartásban érdemes egy 2 hetes vízellátás biztosítani.
Most valószínűleg arra gondolsz, hogyan tudsz ennyi palackozottvizet felhalmozni, a lakásod tárolód részének a nagyrészét elfoglalja.
Az idődet meghatározott időzónához kell alkalmaznod azért, hogy az elfogyasztott palackosvíz mennyiségét pótolni tudd, amikor az üzletek korlátozzák a készleteket, vagy üres polcaik vannak, mert mindenki más megelőzött a víz beszerzésében.

Nem beszélve arról amikor hazaérsz a megvásárolt vizespalackkal nem árt átfertőtleníteni, megtörölgetni fertőtlenítő kendővel mivel az üzletben sokan összefogdoshatják.

A koronavírus amennyiben nagyon elhúzódik vagy jön a másik hullám akkor állandóan benne vagy a körforgásban. Másik tényező, hogy a felhalmozott pet palackkal sem tudsz igazán mit kezdeni, és anyagilag is jobban megterheli a családiköltségvetést mint egy víztisztító beszerzése.

Kétévente van egy új járvány, mindezek globális szinten is megzavarhatják az életedet.

Élhetsz WC-papír nélkül, de nem élhetsz víz nélkül.



Ha van egy fordított ozmózis víztisztító rendszered, amely megtisztítja a csapvizet, akkor hozzáférhetsz a tiszta, baktérium és toxin-mentes ivóvízhez egész életed alatt.
Hatékonyan eltávolítja sokféle nagy molekulát és szennyező anyagokat, mert a fordított ozmózis szűrő mikron minősítése 0,0001. mikron (Fordított ozmózis R.O.) valóban a legjobb választás minden otthonban.

Nem csoda, mivel a fordított ozmózis víztisztító a legjobb és leghatékonyabb módszer, hogy megtisztítsa a szennyezést és más nem kívánatos anyagok jelenlétét a vízben, így tisztává és kellemes ízűvé tegye az ivóvizet.

A tudósok felfedezték, hogy a koronavírus átmérője körülbelül 100 nm (0,1 mikron). Funkcionálisan a fordított ozmózis membrán 0,0001. mikron pórusmérettel rendelkezik, amely sokkal kisebb, mint a vírus mérete.
Mivel 0,0001 mikron pórusméretű, biztos lehet benne, hogy a mikroorganizmusok, kolloidok, valamint más baktériumok, vírusok, rozsda, oldott sók, nehézfémek és szerves anyagokat hatékonyan szűri a készülék.

Ez azt jelenti, hogy ki tudja szűrni a koronavírust, és más vírusokat az ivóvízből.
Ezen túlmenően, más apró részecskéket, melyek veszélyesek az emberi szervezetre azt is kiszűri az RO rendszer!


Ezenkívül a PurePro RO rendszer kompozit szűrőket alkalmaz, beleértve az aktív szénblokk réteget is, ennek az aktív szénblokk rétegnek a funkciója a gyenge hidrofil baktériumok és vírusok többségének eltávolítása.
PurePro egy jól ismert és professzionális vízszűrő márka az amerikai
piacon.

A PurePro RO rendszert tesztelték és tanúsították, átment kémiai laboratóriumi vizsgálatokon, amelyek jelezték, hogy mentes a potenciális szennyező anyagoktól, mint a biszfenol, formaldehid, benzol, ólom, kadmium, és így tovább.
Az RO rendszert jóváhagyták a háztartási ivóvíz tisztításának a hasznosításra.




A legjobb vízminőséget biztosítja a családja számára!






                                   












 (0)    0

A hozzászólást rögzítettük
Haggy üzenetet
Nem írhatsz megjegyzést, mert nem vagy bejelentkezve ügyfélként

Facebook komment